Usein Kysytyt Kysymykset

Onko kentillä vuokramailoja?

Niin sisä- kuin ulkokentilläkin on tarjolla vuokramailoja hintaan 3€ / pelikerta. Nämä voit sisäkentällä maksaa MobilePay:n kautta (Padel Ukin MobilePay tunnus on 12927, toimii molemmilla kentillä). Ulkokenttien kioskin ollessa kiinni, mailat saa kätevästi vuokraväline boksista. Boksi aukeaa varausvahvistuksessa olevalla koodilla.

Pääseekö mailoja testaamaan?

Meillä on lähes kaikista keski- ja ylempien hintaluokkien mailoista testereitä tarjolla. Testeri pelivuorolle kustantaa 5€. Jos haluat testata erilaisia mailoja ostomielessä, testeri ei kustanna mitään. (Padel Ukin MobilePay tunnus on 12927, toimii molemmilla kentillä).

Miten mailojen testaus siis toimii?

Seinällä olevat testerit ovat käytössä vapaasti ilman sovittua testaamista. Nämä kustantavat 5€ per pelikerta. 

Jos haluamasi mailan testeriä ei löydy seinältä niin laitathan viestiä Miksulle +358 40 5171115. Näin saat asiantuntevaa palvelua sekä testerin käyttöösi. Miksu voi tulla esim. vuoronne alkuun antamaan palloa ja kertomaan mailasta/mailoista. 

Jos sinulla on tarve uudelle mailalle, mutta ei valikoimasta ei ole löytynyt selvää suosikkia, niin voit myös laittaa Miksulle viestiä, niin sovitaan demosessio ja löydetään sinulle sopiva maila.

Haluan järjestää oman turnauksen tai tapahtuman kentillä?

Mahtavaa! Laita viestiä info@padeluusikaupunki. fi tai soita Joijulle 040 7498800 niin kuulemme toiveesi liittyen haluamaasi tapahtumaan. Järjestämme mielellämme kaveriporukallesi tai yritykselle tapahtumia jotka ovat täysin räätälöitävissä toiveittenne mukaiseksi. 

Onko teillä valmennuksia saatavilla?

Miksu ja Joiju ovat molemmat suorittaneet Suomen Padelliiton ohjaajakoulutuksen. Näistä lisää Kurssit ja Valmennukset -sivulta.
Valmennukset pyritään keskittämään viikonlopuille. Voit laittaa näistä viestiä myös info@padeluusikaupunki.fi sähköpostiin.

Järjestättekö alkeiskursseja?

Talvikaudella alkeiskursseja järjestetään viikonloppuisin tarpeen mukaan.  Jos olet kiinnostunut tutustumaan padelin saloihin, niin kerää 3-4hlön porukka kasaan ja laita meille viestiä info@padeluusikaupunki.fi. 

Kesällä järjestämme ennalta sovittuina päivinä alkeiskursseja.Näistä löydät tietoa enemmän Kurssit ja Valmennukset -sivuilta.

Miten Pro Shop toimii?

Pro Shop sijaitsee Urheilukeskuksessa kentän sivulla olevalta seinältä. Pro Shop toimii tällöin itsepalveluna. Otat siis tuotteen ja maksat MobilePayllä numeroon 12927 tuotteen hinnan. HUOM! LAITA VIESTIKENTTÄÄN tuotteen merkki ja malli! Esimerkiksi “NOX Pallotuubi” eikä “pallot”. Kerro siis mitä ostat!

Kesäkuun alussa Pro Shop vaihtaa paikkaansa Urheilukeskuksesta Crusell-puiston ulkokentille. Täällä maksuvälineinä toimii niin kortti kuin käteinenkin ja paikalla on aina asiakaspalvelija.

Jos sinua kiinnostaa malli tai merkki mitä valikoimasta ei löydy, laita viestiä info@padeluusikaupunki.fi, niin saamme hetkessä saatavuuden mukaan tuotteen myyntiin.