Usein Kysytyt Kysymykset

Onko kentillä vuokramailoja?

Niin sisä- kuin ulkokentilläkin on tarjolla vuokramailoja hintaan 3€ / pelikerta. Nämä voit sisäkentällä maksaa MobilePay:n kautta (Padel Ukin MobilePay tunnus on 12927). 

Pääseekö mailoja testaamaan?

Meillä on lähes kaikista keski- ja ylempien hintaluokkien mailoista testereitä tarjolla. Testeri pelivuorolle kustantaa 4€. Jos haluat testata erilaisia mailoja ostomielessä, testeri ei kustanna mitään. Vuoden 2022 malleista testerit ovat saatavilla pyynnöstä.

Miten mailojen testaus siis toimii?

Seinällä olevat testerit ovat käytössä vapaasti ilman sovittua testaamista. Nämä kustantavat 4€ per pelikerta. 

Jos esim. vuoden 2022 mallien testaaminen kiinnostaa (valikoiman näät ProShopin sivuilta) niin laitathan viestiä Miksulle +358 40 5171115. Näin saat asiantuntevaa palvelua sekä testerin käyttöösi. Miksu voi tulla esim. vuoronne alkuun antamaan palloa ja kertomaan mailasta/mailoista.

Jos sinulla on tarve uudelle mailalle, mutta ei valikoimasta ei ole löytynyt selvää suosikkia, niin voit myös laittaa Miksulle viestiä, niin sovitaan demosessio ja löydetään sinulle sopiva maila.

Haluan järjestää oman turnauksen tai tapahtuman kentillä?

Mahtavaa! Laita viestiä info@padeluusikaupunki. fi tai soita Joijulle 040 7498800 niin kuulemme toiveesi liittyen haluamaasi tapahtumaan. Järjestämme mielellämme kaveriporukallesi tai yritykselle tapahtumia jotka ovat täysin räätälöitävissä toiveittenne mukaiseksi. 

Onko teillä valmennuksia saatavilla?

Miksu ja Joiju ovat molemmat suorittaneet Suomen Padelliiton ohjaajakoulutuksen. Näistä lisää Kurssit ja Valmennukset -sivulta.
Valmennukset pyritään keskittämään viikonlopuille. Voit laittaa näistä viestiä myös info@padeluusikaupunki.fi sähköpostiin.

Järjestättekö alkeiskursseja?

Talvikaudella alkeiskursseja järjestetään viikonloppuisin tarpeen mukaan.  Jos olet kiinnostunut tutustumaan padelin saloihin, niin kerää 3-4hlön porukka kasaan ja laita meille viestiä info@padeluusikaupunki.fi. 

Kesällä järjestämme ennalta sovittuina päivinä alkeiskursseja.Näistä löydät tietoa enemmän Kurssit ja Valmennukset -sivuilta

Miten Pro Shop toimii?

Pro Shop sijaitsee Urheilukeskuksessa kentän sivulla olevalta seinältä. Pro Shop toimii tällöin itsepalveluna. Otat siis tuotteen ja maksat MobilePayllä numeroon 12927 tuotteen hinnan. HUOM! LAITA VIESTIKENTTÄÄN tuotteen merkki ja malli! Esimerkiksi “NOX Pallotuubi” eikä “pallot”.

Kesäkuun alussa Pro Shop vaihtaa paikkaansa Urheilukeskuksesta Crusell-puiston ulkokentille. Täällä maksuvälineinä toimii niin kortti kuin käteinenkin ja paikalla on aina asiakaspalvelija.

Jos sinua kiinnostaa malli tai merkki mitä valikoimasta ei löydy, laita viestiä info@padeluusikaupunki.fi, niin saamme hetkessä saatavuuden mukaan tuotteen myyntiin. 

Miten Pro Shop Verkko toimii ja miten löydän ostamani tuotteen?

Verkossa oleva Pro Shop toimii noutopalveluna. Maksat tuotteen ja saat tilausvahvistuksen yhteydessä tiedot noudosta. Noutohylly löytyy Urheilukeskuksessa olevan kentän päädyn vierestä. Ohjeet noutoon saat tilausvahvistuksen yhteydessä esim. “NOX MJ 10 2022”. “HYLLY A, RIVI 2”. Mailat ovat mailapusseissa, joten lue tarkkaan mailapussissa oleva lappu jossa on tuotetiedot. Mailapussi sisältyy hintaan. Pyrimme myymään vain tuotteita jotka ovat saatavilla heti hyllystä. Saat siis mailan aina vaikka samana päivänä tuotteen maksamisesta.  

Kesäkuusta elokuun loppuun noudot tapahtuvat ulkokenttien myyntipisteestä tilausvahvistusta näyttämällä.