Vakiovuoroehdot

1.Vakiovuorokaudet Padel Uusikaupunki Oy:n ulkokentillä on 1.6. – 31.8. ja sisäkentällä 1.9. – 31.5.. Voit halutessasi pyytää aikaisempaa aloitusajankohtaa tai myöhäisempää lopetusajankohtaa. Vuoro jatkuu automaattisesti seuraavana kesä/syyskaudella.

2. Vakiovuoron hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

3. Vakiovuorosopimuksessa noudatetaan 30 päivän irtisanomisaikaa. Irtisanomisaika alkaa asiakkaan kirjallisella ilmoituksella sähköpostiosoitteeseen info@padeluusikaupunki.fi. Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron 14 päivän irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) vuoksi. Irtisanomisajan ollessa käynnissä, yksittäisiä vuoroja ei voi perua.

4. Vuoron peruutuksen määräaika on 24 tuntia ennen vuoron alkua.

5. Vakiovuoron varaajalla on oikeus perua yksittäinen vakiovuoro neljä (4) kertaa kesän/talven vakiovuorokauden aikana. Yksittäisen vakiovuoron voi myös myydä toiselle käyttäjälle, joten kannattaa ensin yrittää myydä vuoro itse ja vasta sitten hyödyntää peruutusmahdollisuuksia. Lisäksi vuoron voi perua sateen vuoksi.

6. Vakiovuoro jatkuu automaattisesti seuraavana kesä/talvikautena. Ulkokenttien vakiovuorot eivät automaattisesti jatku sisäkentälle tai toisinpäin.

7. Pidätämme oikeuden perua yksittäinen vakiovuoro kentillämme järjestettävän kilpailun tai tapahtuman vuoksi. Syitä peruutukselle voivat olla muun muassa yritystapahtumat tai muut kansalliset kilpailut. Mahdollisista peruutuksista tiedotetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mikäli jo maksettuja vuoroja joudutaan peruuttamaan, maksut siirtyvät saldoksi vakiovuorolaisen Playtomic asiakastilille.

8. Vakiovuorojen laskutuskäytännöt tiedotetaan vakiovuoron vahvistamisen jälkeen.

Padel Uusikaupunki Oy:lla on oikeus hintojen ja ehtojen muutoksiin. Mahdolliset muutokset hintoihin tai ehtoihin astuvat voimaan heti ilmoitushetkestä. Mikäli vakiovuoron hinta nousee enemmän kuin neljä (4) euroa tuntia kohden, on asiakkaalla oikeus irtisanoa vakiovuoro päättymään välittömästi. Käytössä oleva varausjärjestelmä saattaa veloittaa maksun yhteydessä oman komissionsa joka ei koske sopimuksen ehtoja tai hintoja.