Padel Uusikaupunki Crusell -puisto

Varaa vakiovuorosi laittamalla sähköpostia info@padeluusikaupunki.fi

Kaksi WPT-tason padelkenttää merellisessä miljöössä Uudenkaupungin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Palveluihin kuuluu aurinkoinen terassi, myyntikioski, jossa myynnissä padelmailat, -vaatteet ja muut varusteet, virvokkeet sekä a-oikeudet. Kentiltä löytyy myös vesivessat sekä oma venepaikka asiakkaille. Kentät kuuluvat ehdottomasti Suomen ulkokenttien helmiin palveluiden sekä kauniin miljöön vuoksi.

Hinnasto

Irtovuorot

PRIME TIME: 32€/h

MUUT AJAT: 24€/h

Prime time:

Arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 10-21

Vuorot 1h, 1,5h ja 2h. Yleisin on 1,5h vuoro.

Vakiovuorot

PRIME TIME: 30€/h

MUUT AJAT: 20€/h

Prime time:

Arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 10-21

Vuorot 1h, 1,5h ja 2h. Yleisin on 1,5h vuoro.

Yritystilaisuudet

Voimme järjestää räätälöityjä tapahtumia yrityksellenne lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää.

Varausmaksun yhteydessä playtomic veloittaa 0,39€ transaktiokustannuksen.

Meillä voit maksaa liikunta- sekä kulttuurieduilla!

Maksaessasi liikuntaeduilla (Smartum, EazyBreak, E-passi tai Edenred). Hae palveluntarjoajan maksusovelluksesta “Padel Uusikaupunki Oy” ja siirrä haluamasi summa. Ota kuvakaappaus tai lähetä kuitti maksusta info@padeluusikaupunki.fi niin siirrämme Playtomic tilillesi vastaavan summan pelirahaa. Vuoroa maksaessasi valitse vaihtoehdoksi “Klubin lompakko” pankkikortin sijaan. Jaetuissa maksuissa kannattaa tomia nopeasti, sillä jos omaa vuoroa ei maksa viimeistään 2 tuntia vuoron päätyttyä summa veloittuu vuoron varanneelta.

Irtovuoroja varatessasi hoida tämä siis ennen, kuin olet mennyt varaamaan vuoron. Vuoron voit varata etukäteen varaus@padeluusikaupunki.fi tai laittamalla viestin 044 439 9355. Siirrä meille tällöin vuoron hinnan verran palveluntarjoajan maksusovelluksesta. Kirjoita viestiin tai sähköpostiin mitä palveluntarjoajaa käytät (Smartum, EazyBreak, E-passi tai Edenred) ja oma nimesi. Tarkistamme silloin onko maksu tullut perille ja kuittaamme vuoron järjestelmästä maksetuksi.