Välinemyynti

Varustaudu padel-kesään!

Kenttien vieressä sijaitsee myyntikoju, pro shop, mistä saat ostettua padel-tarvikkeita!

Pro shopista löydät:

  • Mailoja
  • Palloja
  • Grippejä
  • Vaatteita
  • ja paljon muuta!
 
Myynnissä on Noxin, Rs Padelin ja Bullpadelin tuotteita. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan!

MAILAT

79€

RS Cobra Junior Edition

Taso: Juniori

Muoto: Pyöreä

Tasapaino: Normaali

RS Cobra Junior Edition on monipuolinen maila aloittelevalle tai jonkin aikaa padelia pelanneelle pelaajalle, joka haluaa nostaa pelinsä seuraavalle tasolle. RS Cobra -mailassa on pyöreä mailanpää ja iso sweetspot, mikä antaa tarkkuutta ja hallintaa jokaiseen lyöntiin. Maila on hieman kevyempi kuin aikuisten versio.

99€

RS Cobra Women's Edition

Taso: Harrastaja

Muoto: Pyöreä

Tasapaino: Normaali

RS Cobra Women’s Edition on monipuolinen maila aloittelevalle tai jonkin aikaa padelia pelanneelle pelaajalle, joka haluaa nostaa pelinsä seuraavalle tasolle. RS Cobra -mailassa on pyöreä mailanpää ja iso sweetspot, mikä antaa tarkkuutta ja hallintaa jokaiseen lyöntiin. Maila on hieman kevyempi kuin miesten versio.

129€

RS Cobra Edition

Taso: Harrastaja

Muoto: Pyöreä

Tasapaino: Matala

RS Cobra Edition on monipuolinen maila aloittelevalle tai jonkin aikaa padelia pelanneelle pelaajalle, joka haluaa nostaa pelinsä seuraavalle tasolle. RS Cobra -mailassa on pyöreä mailanpää ja iso sweetspot, mikä antaa tarkkuutta ja hallintaa jokaiseen lyöntiin.

279€

RS z-Series Prime Power Edition

Taso: Aktiivipelaaja

Muoto: Pisara

Tasapaino: Ylhäällä

Laadukas padel-maila, joka tuottaa paljon tehoa peliin isolla sweet spotilla ja kovalla ytimellä. Kehys kokonaan hiilikuitua. Maila on tehty kovalle lyöjälle. Kehys 100% hiilikuitua

279€

RS z-Series Prime Control Edition

Taso: Aktiivipelaaja

Muoto: Pisara

Tasapaino: Normaali

Laadukas padel-maila, joka tuottaa paljon tehoa peliin isolla sweet spotilla ja kovalla ytimellä. Kehys kokonaan hiilikuitua. Maila on tehty pelaajille jotka lyövät ”hallittuja” lyöntejä ja volleytä. Kehys 100% hiilikuitua

 

279€

RS x-Series Cayetano Rocafort Edition

Taso: Aktiivipelaaja

Muoto: Pyöreä

Tasapaino: Normaali

Laadukas padel-maila, jonka on kehittänyt ja jota on käyttänyt ammattilaispelaaja Cayetano Rocafort. Maila on kehitetty helppokäyttöiseksi yleismailaksi. Tämän vuoksi maila sopiikin niin edistyneelle, kuin myös vähän kokeneemmalle pelaajalle. Maila luokitellaan all-around kontrollimailaksi. Hyvä vaihtoehto pelaajalle, joka haluaa huippumailan, muttei ole vielä täysin sinut oman pelityylin kanssa.

LOPPUUNMYYTY! 280€

NOX WPT NEXO 2021

Taso: Kilpataso

Muoto: Pyöreä

Tasapaino: Normaali

WPT NEXO 2021 on viimeisin lisäys World Padel Tour Luxury -perheeseen. Mailan pyöreä muoto sekä tasapainoisuus takaavat erinomaisen kontrollin ilman, että voimantuotto kärsii yhtään. WPT Nexon pintamateriaali on erittäin kestävää 12K-hiilikuitua, joka takaa vauhdikkaan lähdön jokaiseen lyöntiin.

260€

NOX AT10 NEW GENIUS BY AGUSTIN TAPIA

Taso: Kilpataso

Muoto: Pisara

Tasapaino: Normaali

WPT Ranking 9 Agustin Tapialle suunniteltu pisaranmuotoinen padelmaila. Mailassa on suuri sweet spot, jonka vuoksi mailaa on helppo käyttää. Muotoilun vuoksi tämän mailan kanssa onnistuu kovat ilmalyönnit sekä hallitut volleyt. Sopii aktiviipelaajalle.

200€

NOX ML10 pro cup black edition

Taso: Kilpataso

Muoto: Pyöreä

Tasapaino: Normaali

Monipuolinen, pyöreänmuotoinen maila, jonka suuren sweetspotin ansiosta sopii hyvin myös aloittelevalle padelistille. Maila ei missään nimessä häviä myöskään kovan kilpatasojen pelien tuoksinnassa.

MUUT

7,5€

RS Padel X Tour -palloja

Kolmen pallon tuubi.

Pallon ovat kehittäneet Robin Söderling ja Ruotsin ykköspelaaja Simon Vasquez.  Pallossa on medium-nopeus.

7,5€

Nox pro titaani

Kolmen pallon tuubi.

NOX Titanium padelpallot on hyväksytty Ranskan tennisliiton puolelta. Erinomaiset kimmoisuudeltaan sekä erityisesti kestävyydeltään.