TURNAUKSET

Padel Uusikaupunki Open

Syyskuun 3.-5. pelataan klubin ensimmäinen turnaus: Padel Uusikaupunki Open. Miesten turnaukseen mahtuu mukaan 16 paria ja naisten turnaukseen 8 paria. Uudessakaupungissa on padelia pelattu jo 3 kuukautta ja moni ottanut valtavia kehitysaskeleita eteenpäin, joten rohkeasti mukaan pelaamaan. 

Ilmoittautumiset turnaukseen tehdään rankedin.com kautta. Linkki suoraan turnauksen sivulle TÄSSÄ!

Turnaus info

1. Ottelut pelataan  Golden Point säännöllä. Eli, 40-40 tilanteessa syöttöä vastaanottava pari päättää kumpaan ruutuun seuraava syöttö tulee. Tämän pallon voittaja voittaa sen pelin. Etuja ei tässä pelimuodossa ole. 

2. Alkusarjojen otteluissa pelataan 2 erää, mutta erien ollessa tasan 1-1 pelataan ‘supertiebreak’, kuten normaali tiebreak, mutta kymmeneen pisteeseen.

3. Pelaajat tuomaroivat itse pelinsä, joten muistetaan herrasmies, -nais, ja -henkilösäännöt. 

4. Turnauksen hinta on 20e per pelaaja, joka maksetaan paikan päällä. Jokainen pari saa turnauksen aikana vähintään 2 ottelua. Otteluiden aikataulut julkaistaan lähempänä ajankohtaa. 

5. Ottelut pelataan ulkona. Jos sade yllättää niin pyritään pelaamaan kesken olevat ottelut loppuun. Ajatuksena on pelata vaikka hieman vettä tuleekin alas, mutta pelaajien kanssa yhdessä sumplitaan halutaanko/voidaanko turnausta jatkaa. 

6. Pelaajille on turnauspaikalla tarjolla banaaneja, vettä ja pientä snäkkiä, mutta ottakaa omia eväitä myös mukaan. 

7. Turnauspaikalle rakennetaan pelaajille ‘Players Lounge’, jossa vaihdellaan kuulumisia, levätään ja yms. Terassipaikat varattu lähtökohtaisesti katsojille. Asiakaspaikkoja rajoitetusti pandemian takia. 

8. Turnaus on kaikille avoin eikä liiton ranking pisteitä ole jaossa.

9. Turnaus alkaa 3.9. klo 15:30. Otteluohjelma julkaistaan heti kun osallistujamäärät ovat täynnä, mutta viimeistään 3.9. klo 09:00.

Palkinnot

Miehet:

1. sija: 2kpl mailoja, joiden yhteisarvo 550 euroa.

2. sija: 2kpl 75 euron lahjakortteja klubin pro shoppiin.

3. sija: 2kpl 50 euron lahjakortteja klubin pro shoppiin.

Yksi yllätyspalkinto jaossa, joka julkaistaan myöhemmin!

Naiset:

1. sija: 2kpl mailoja, joiden yhteisarvo 320 euroa.

2. sija: 2kpl 75 euron lahjakortteja klubin pro shoppiin.

3. sija: 2kpl 50 euron lahjakortteja klubin pro shoppiin.

Yksi yllätyspalkinto jaossa, joka julkaistaan myöhemmin!