NAISTEN AMERICANO

kesä 2022

11.6.2022
07.07.2022
23.07.2022
04.08.2022

.OSAKILPAILUISTA TUOTEPALKINNOT JA FINAALISSA SUUREMMAT TUOTEPALKINNOT JA PELIRAHAA

4 OSAKILPAILUA + FINAALI

säännöt

Järjestämme kesällä neljä osakilpailun omaista Americanoa naisille ja miehille yhteistyössä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa. Kyseessä on kuitenkin pelit jotka sopivat niin aktiiviharrastajille kuin aloittelijoillekin. Kesän aikana järjestettävistä osakilpailuista lasketaan pisteet yhteen, ja elokuussa pidetään kahdeksan parhaan kesken finaali, jossa huimat palkinnot. Jatkoon pääset siis joko “grindaamalla” osakilpailuja ja keräämällä pisteitä – tai voittamalla yhden osakilpailun.

 Americanoa pelataan kahdella kentällä yhtä aikaa niin, että jokainen pelaa jokaista vastaan. Tällöin tasoeroilla ei ole niin suurta merkitystä, kuin tavallisessa padelissa. Americanossa ei ole omaa peliparia vaan pelikaveri vaihtuu joka pelin jälkeen. Säännöt ovat muutoin samat kuin normi-padelissa mutta pistelasku on erilainen: jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen vuorotellen ja jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy kun 32 pistettä on pelattu. Pelit päättyvät siis esim. 17-15.

Finaalitapahtuma pelataan elokuun aikana ja se sovitaan sinne tiensä selvittäineiden pelaajien kesken.

miten ilmoittaudun?

Helpoin tapa ilmoittautua on Playtomicin kautta. Kesän tapahtumat löydät Playtomic-sovelluksen etusivulta kohdasta “Kilpailut”. Klikkaamalla haluamaasi tapahtumaa löydät lisätiedot, sekä napin josta voit ilmoittautua kisaan. 

 

Voit aina ilmoittautua myös info@padeluusikaupunki.fi kautta. 

4 OSAKILPAILUA + FINAALI